Klantenportaal

Altijd en overal beschikbaar
Ontsnap aan de kantooruren: u bepaalt zelf wanneer u bestelt! Met het klantenportaal is alles mogelijk. Bestel kwalitatief hoogwaardige PV-componenten op elk moment van de dag.

Productbeschikbaarheid
Op het klantenportaal ziet u het actuele voorraadbestand van alle artikelen in real-time en bovendien alle toekomstige voorraadsleveringen. U beschikt daarmee over volledige transparante informatie en zekerheid over de beschikbaarheid van artikelen.

Levering
Dankzij de hoge productbeschikbaarheid kunt u nagenoeg elk PV-project realiseren. Wij leveren uw gewenste componenten snel en betrouwbaar op het gewenste adres.

SegenSolar omvormerconfigurator
Met de SegenSolar zelf ontwikkelde ‘Omvormerconfigurator’ vindt u voor elke installatie de passende omvormer. Bovendien ontvangt u gedetailleerde suggesties voor de verdeling van de strings in de installatie. Daardoor kunt u erop vertrouwen dat de door u geselecteerde panelen optimaal bij de omvormer passen.

Databladen en brochures
Bij elk artikel op het klantenportaal vindt u altijd het actuele datablad, brochures en de garantievoorwaarden.

Altijd actueel
Wij informeren u over actueel nieuws in de branche, over nieuwe producten en productupdates. Daarvoor ontvangt u van ons regelmatig onze nieuwsbrief en kunt u actueel, geselecteerd nieuws op het klantenportaal vinden.

De voordelen op een rijtje

  • Marktrelevant assortiment voor uw projecten
  • Voorraadbestand met live-status
  • Uitstekende prijzen
  • Snelle en efficiënte levering
  • Tools die u helpen bij uw dagelijkse werk
  • Continue toegang tot actuele databladen en brochures
  • Nieuws uit de branche, over productupdates en nieuwe producten in een nieuwsbrief en op het portaal
  • 24/7-bereikbaarheid
  • Beschikbaarheid op pc, tablet en smartphone

PORTAAL

Via het SegenSolar klantenportaal kun je de prijzen van producten bekijken, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen en de real-time beschikbaarheid van producten controleren. Log in of registreer je nu om van alle voordelen te profiteren.

Bent u een PV installateur? Perfect!
Wordt dan vandaag nog klant van de gespecialiseerde groothandel SegenSolar en profiteer van vele voordelen. Nu klant worden >>

Bent u eindklant en geïnteresseerd in uw eigen zonnepaneel installatie? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde installateur bij u in de buurt! Contacteer ons >>