LAADSTATIONS BIJ SEGENSOLAR

Basis
Door de voortschrijdende elektrificatie van de mobiliteitstransitie krijgen wallboxen (ook bekend als EV-laadstations) steeds meer aandacht – zowel voor eindgebruikers als voor zakelijke klanten. Ook in dit segment biedt SegenSolar u een uitgebreide portfolio van enkelfasige en driefasige EV-laadstations. Alle technische details en prijzen zijn te vinden op het SegenSolar klantenportaal.

Wallboxes voor privétoepassingen
Wij hebben eersteklas producten in onze portefeuille, speciaal voor het opladen in de garage of op de oprit thuis. Hun laadvermogen ligt tussen 3,7 en 22 kW en ze zijn compatibel met de meest gangbare connectoren. Wij bieden u ook de juiste componenten voor de integratie van opslageenheden en intelligente huissystemen.

Wallboxes voor commerciële toepassingen
U wilt EV-laadmogelijkheden aanbieden aan uw klanten en werknemers in uw bedrijf? Geen probleem. Ook voor deze toepassing hebben wij de juiste oplossingen in ons portfolio. Ook met naar behoren gecertificeerde wallboxen die voldoen aan de ijkingswetten en u de mogelijkheid bieden om te factureren.

Grote wallbox portefeuille
Bij SegenSolar vindt u een topselectie van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van wallboxen, zoals Easee, Huawei en nog veel meer voor de verschillende toepassingsgebieden. Naast eersteklas wallboxen bieden wij u alle andere componenten van een modern PV-systeem.

Top Wallboxes. Top prijzen.
Test ons klantenportaal zelf, controleer beschikbaarheid en vergelijk prijzen! Wij leveren op tijd en rechtstreeks op de bouwplaats.

PORTAAL

Via het SegenSolar klantenportaal kun je de prijzen van producten bekijken, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen en de real-time beschikbaarheid van producten controleren. Log in of registreer je nu om van alle voordelen te profiteren.

Bent u een PV installateur? Perfect!
Wordt dan vandaag nog klant van de gespecialiseerde groothandel SegenSolar en profiteer van vele voordelen. Nu klant worden >>

Bent u eindklant en geïnteresseerd in uw eigen zonnepaneel installatie? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde installateur bij u in de buurt! Contacteer ons >>