EVBox Logo

Enphase Mikrowechselrichter

Over EVBox Group
EVBox Group is opgericht in 2010 en helpt vooruitstrevende bedrijven een duurzame toekomst op te bouwen met het bieden van flexibele en schaalbare laadoplossingen voor elektrische voertuigen. EVBox Group maakt elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk met een uitgebreid aanbod aan commerciële laadstations en (ultra)snelladers van EVBox tot schaalbare laadbeheersoftware van Everon.

EVBox Group loopt voorop in onderzoek naar en ontwikkeling van innovatieve laadtechnologieën in meerdere laboratoria en fabrieken door heel Europa en Noord-Amerika. Vanuit 13 kantoren over de hele wereld, waaronder Amsterdam, Bordeaux, München en Chicago, werkt EVBox Group voortdurend aan een schonere toekomst voor ons vervoer.

In 2021 wordt EVBox Group een beursgenoteerd bedrijf op de New York Stock Exchange door een combinatie met TPG Pace Beneficial Finance en ondersteuning van initiële investeerders BlackRock, Inclusive Capital, Neuberger Berman Funds en Wellington Management. Het gerenommeerde bedrijf heeft wereldwijd al meer dan 200.000 laadpunten geïnstalleerd en is actief in ruim 70 landen.

De EVBox Elvi is een slimme thuislaadoplossing die topprestaties levert, weinig onderhoud nodig heeft en klaar is voor de toekomst. EVBox Elvi is de enige laadpaal die u ooit nodig zult hebben.

Met de Type 2-aansluiting van de EVBox Elvi kunt u uw elektrische auto gemakkelijk, veilig en snel tot 22 kW opladen. De thuislaadpaal is eenvoudig te installeren en te onderhouden, inclusief software-upgrades op afstand. Bovendien kunt u met onze software, EVBox Laadbeheer, uw laadsessies via uw smartphone of pc volgen, beheren en optimaliseren.

10 redenen waarom de EVBox Elvi dé optimale laadoplossing voor u is:

 • Snel en veilig
  EVBox Elvi laadt acht keer sneller dan een regulier stopcontact. Het is CE-gecertificeerd en verreweg de veiligste laadmethode voor je auto en je huis.

 

 • Duurzaam en robuust
  EVBox Elvi is waterbestendig, schokbestendig en modulair ontworpen en heeft daardoor weinig onderhoud nodig. Ga iedere dag, het hele jaar door, volledig opgeladen de weg op.

 

 • Volledige controle en live inzicht in laadsessies
  In aanvulling op onze laadbeheersoftware, EVBox Laadbeheer, kunt u ook de EVBox Charge-app downloaden via de Apple Store en Google Play. Met deze app kunt u uw laadsessies moeiteloos starten en stoppen via uw smartphone, RFID-laadpassen toevoegen, openbare laadpalen vinden, betalen met creditcard en eventuele andere EVBox-laadpalen koppelen.

 

 • Smart Charging
  De EVBox Elvi is compatibel met Smart Charging-oplossingen zoals Smappee, dat o.a. het energieverbruik veilig verdeelt tussen uw laadpaal en andere apparaten op locatie, ook wel Dynamic Load Balancing genoemd. Dit zorgt ervoor dat uw elektrische auto op de meest efficiënte manier wordt opgeladen op basis van de beschikbare energie. Hierdoor bespaart u de hoge kosten die bij een uitbreiding van uw meterkast komen kijken.

 

 • Modulair ontwerp
  Makkelijk te installeren, onderhouden en upgraden door de klikbare componenten. EVBox Elvi verandert met elke elektrische auto mee, zowel met huidige als toekomstige modellen.

 

 • LED-verlichting
  Dankzij de begeleidende LED-verlichting kunt u duidelijk zien wat de status van het laden is. Zo kunt u zien of de EVBox Elvi klaar is voor gebruik, bezig is met laden of dat hij bijvoorbeeld uw laadpas aan het verifiëren is.

 

 • Aanpasbaar laadvermogen
  EVBox Elvi helpt u graag het meeste uit uw laadsessies te halen zonder dat u de meterkast moet upgraden. Zo kunt u uw Elvi vertellen wat de maximale stroom is die gebruikt mag worden zodat de stroomvoorziening van uw huis verantwoordelijk benut wordt. De EVBox Elvi kan later nog worden uitgebreid van 11 kW tot 22 kW met een upgrade van de laadkabel en instellingen.

 

 • Installatiehulp met de EVBox Connect-app
  De EVBox Connect-app is een hulpmiddel voor installateurs om uw laadpaal snel en nauwkeurig in te stellen. In de app zitten functionaliteiten zoals het instellen van de maximale stroomsterkte, het toewijzen van het juiste laadbeheerplatform en het configureren van Autostart. EVBox Connect is verkrijgbaar in de Apple Store en via Google Play.

 

 • Wi-Fi en 4G
  Data van en naar de EVBox Elvi-laadpaal kunnen eenvoudig via een WLAN- of 4G-verbinding worden overgedragen. Mogelijk moet u de netwerkinstellingen van uw router op de juiste manier configureren om de communicatie soepel te laten verlopen.

 

 • OCCP voor meer flexibiliteit
  Een laadpaal en de software moeten goed met elkaar kunnen communiceren. Om ervoor te zorgen dat dit gebeurt, zijn alle EVBox-laadpalen en onze software OCPP-conform. Het Open Charge Point Protocol maakt dat u de vrijheid hebt om te veranderen van software, wanneer u wilt. U hoeft dus geen nieuwe laadpaal aan te schaffen.

   

PORTAAL

Bent u een PV installateur? Perfect!
Wordt dan vandaag nog klant van de gespecialiseerde groothandel SegenSolar en profiteer van vele voordelen.
Nu klant worden >>

Bent u eindklant en geïnteresseerd in uw eigen zonnepaneel installatie? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde installateur bij u in de buurt! Contacteer ons >>

Product codeCategoriesName
EVBOX-IQ-22-SS-SATEV Charging, Main UnitBusinessLine 22-SS-SAT
EVBOX-SIGN-ARROWSEV Charging, SignsLaadinstructiebord met pijlen 40 x 80cm
EVBOX-SIGN-BKT-DBLEV Charging, Mounting PostBeugels voor dubbele afscherming (op één stang)
EVBOX-SIGN-BKT-SGLEV Charging, Mounting PostBeugels voor een enkel bord (op een stang)
EVBOX-SIGN-CHARGEV Charging, SignsLaadinstructieplaatje 40 x 60cm
EVBOX-BL-22-SS-HUBEV Charging, Main UnitBusinessLine 22-SS-HUB
EVBOX-ELVI-CABLE-DOCKEV Charge Cable, EV Charging, Kabeldock voor laadkabel
EVBOX-BL-22-SS-SATEV Charging, Main UnitBusinessLine 22-SS-SAT
EVBOX-FOBAccess Control, EV Charging, Additional Key Fob for Charging Stations
EVBOX-BL-7.4-DS-HUBEV Charging, Main UnitBusinessLine 7.4-DS-HUB
EVBOX-BL-7.4-DS-SATEV Charging, Main UnitBusinessLine 7.4-DS-SAT
EVBOX-BL-COV-BLUCover, EV Charging, BusinessLine Cover RAL 5017 blau
EVBOX-BL-COV-WHTCover, EV Charging, BusinessLine Cover RAL 9016 weiss
EVBOX-BL-POL-FLREV Charging, Mounting PostBusinessLine Combipaal 1,4m vloermontage
EVBOX-BL-POL-GNDEV Charging, Mounting PostBusinessLine Combipaal 1,9m vloermontage
EVBOX-BL-SNGL-ADAPEV Charging, Mounting PostAdapterkit voor de montage van de BusinessLine aan de montagepaal
EVBOX-BL-WAL-BKTEV Charging, Mounting PostBusinessLine wandmontage
EVBOX-BL-WAL-CBL-DUMEV Charging, Mounting PostBusinessLine Cable Holder Wallmount T2 Dummy
EVBOX-ELVI-11KW-6M-BEV Charging, Main UnitElvi EV Lader 3.7kW/11 kW 6m Wifi zwart
EVBOX-ELVI-11KW-6M-WEV Charging, Main UnitElvi EV Charger 3.7kW/11 kW 6m Wifi wit
EVBOX-ELVI-7-22KW-6M-U-WEV Charging, Main UnitElvi EV Lader 7.4-22 kW Wifi+UMTS wit
EVBOX-BL-22-DS-HUBEV Charging, Main UnitBusinessLine dubbele lift 22kW
EVBOX-ELVI-7-22KW-U-BEV Charging, Main UnitElvi EV Lader 7.4kW/11kW/22kW Wifi+UMTS zwart
EVBOX-BL-22-DS-SATEV Charging, Main UnitBusinessLine-Satelliet 22kW dubbele stekker
EVBOX-ELVI-7-22KW-U-WEV Charging, Main UnitElvi EV Lader 7.4kW/11kW/22kW Wifi+UMTS wit
EVBOX-BL-11-DS-HUBEV Charging, Main UnitBusinessLine Hub 11kW – 3ph dubbele plug
EVBOX-BL-11-DS-SATEV Charging, Main UnitBusinessLine-Satelliet 11kW – 3ph dubbele plug