PORTAAL

Via het SegenSolar klantenportaal kun je de prijzen van producten bekijken, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen en de real-time beschikbaarheid van producten controleren. Log in of registreer je nu om van alle voordelen te profiteren.

Bent u een PV installateur? Perfect!
Wordt dan vandaag nog klant van de gespecialiseerde groothandel SegenSolar en profiteer van vele voordelen. Nu klant worden >>

Bent u eindklant en geïnteresseerd in uw eigen zonnepaneel installatie? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde installateur bij u in de buurt! Contacteer ons >>

Enphase Logo

Enphase Energy. De Amerikaanse micro-omvormerfabrikant.

Wie is Enphase?
Het wereldwijd opererende bedrijf Enphase levert energietechnologie voor intelligente, eenvoudig te bedienen oplossingen, die de opwekking, de opslag en het beheer van stroom uit zonne-energie op een platform met elkaar verbindt. Het bedrijf heeft met zijn micro-omvormertechnologie een revolutie veroorzaakt in de zonne-energie-industrie en produceert de enige werkelijk geïntegreerde oplossing voor de opwekking en opslag van zonne-energie ter wereld. Enphase heeft tot nu toe ongeveer 17 miljoen mEnphase IQ8icro-omvormers in ruim 760.000 systemen en meer dan 110 landen uitgeleverd.

IQ8, IQ8AC en IQ8+
Enphase Energy presenteert de IQ8, voor panelen met 60, en de IQ8+ voor panelen met 60 en 72 cellen met de nieuwste technology en is daarmee nog breeder inzetbaar. Ze hebben een nominaal uitgangsvermogen van 240, respectievelijk 440 W en beschermingsklasse IP 67. De IQ-serie voor installaties op particuliere woningen voor eigen gebruik en commerciële systemen wordt geleverd met een in de branche unieke garantie van maximaal 25 jaar.

MPP-monitoring op paneelniveau
De individuele MPP-monitoring op paneelniveau zorgt voor het maximale rendement en een hoge energieopbrengst van het complete systeem. Paneelconfiguraties kunnen optimaal aan de architectuur van het gebouw worden aangepast, desgewenst worden uitgebreid en verliezen door beschaduwing kunnen tot een minimum worden beperkt. Een bijkomend voordeel is dat tijdrovende systeemontwerpen, zoals bij de gebruikelijke installaties, vervallen.

Bij de ontwikkeling van het Enphase IQ System was het doel om het optimale vermogen te halen uit elk paneel. De micro-omvormers zetten de stroom van elk afzonderlijk paneel direct om in wisselstroom voor uw dagelijks gebruik. Dat is het grote verschil en voordeel ten opzichte van traditionele omvormers. Het uiterste lage retourquotum van 1 op 10.000 onderstreept de betrouwbaarheid van het systeem.

Uw voordelen

  • Geoptimaliseerd voor krachtige panelen*
  • Meer dan 1 miljoen testuren in totaal
  • Tracking en Monitoring op paneelniveau
  • Behuizing van beschermingsklasse II met dubbele isolatie
  • Voldoet aan de eisen voor dynamische netondersteuning conform Low-Voltage-Ride-Through (LVRT)
  • Met updaten op afstand voor aanpassingen aan veranderde neteisen