Zonnesystemen voor privéhuizen

Eenvoudige projectplanning – met SegenSolar
Ons uniek klantenportaal biedt u uitgebreide tools, die voor u de dagelijkse werkzaamheden vergemakkelijken. U hebt de mogelijkheid rondom de klok installaties te dimensioneren, offertes op te stellen en bestellingen te plaatsen. Bovendien bereikt u bij vragen ons telefonisch.  

Gebruik onze online tool voor snelle offertes en design om in enkele minuten uw PV-systeem incl. montagesysteem te dimensioneren en een volledige lijst van componenten te ontvangen. Met de tool Snelle offerte vergelijkt u snel en comfortabel de technische details van verschillende producten met elkaar en kunt u zo de voor uw project meest geschikte componenten samenstellen. Onze intuïtieve moduledimensionering maakt het plaatsen van modules op daken eenvoudig. Pas het dakoppervlak, de modulereeksen aan en maak zo een passende moduledimensionering op.  

Met onze omvormer-dimensioneringstool vindt u bij elk systeem de passende omvormer. Hier staan vele parameters zoals bijv. grootte van de installatie, de keuzemogelijkheid tussen een- en driefasig systeem evm. ter beschikking. 

We bieden technische ondersteuning voor en na de verkoop. Vraag ons welke producten voor uw project geschikt zijn, wat met welke producten functioneert en hoe men ze installeert. Als u tijdens de installatie vragen hebt inzake: de inbedrijfstelling, de communicatie, eventuele fouten; wij helpen u graag verder. 

We bieden u regelmatige evenementen in de vorm van webinars of lokale events met fabrikanten aan. Geniet van deze kennis voor uw dagelijkse PV-bedrijf. Alle events vindt u in een overzichtelijke weergave op uw klantenportaal. 

Het SegenSolar-klantenportaal
Op ons uniek 24-uurs-realtime-bestelportaal, het SegenSolar klantenportaal geeft u bestellingen op elk moment in, controleert u de beschikbaarheid van de producten en vergelijkt u prijzen. Wij leveren rechtstreeks op de bouwplaats of op uw gewenste adres. Vermeld wanneer u het nodig hebt, en wij houden ons bezig met de rest. 

Ons uitgebreid portfolio biedt u voor bijna elke toepassing de geschikte oplossing. Bij SegenSolar ontvangt u een uitgebreid portfolio van eersteklas een- en driefasige omvormers, die speciaal voor de Europese markt van merken zoals Huawei en Solis werden geselecteerd en die betreffende prijs overtuigen, maar met betrekking tot kwaliteit, service en vermogen geen enkele compromis aangaan.  Al onze omvormermerken bieden toebehoren voor aantrekkelijke controle, communicatie of installatiemanagement.

PORTAAL

Via het SegenSolar klantenportaal kun je de prijzen van producten bekijken, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen en de real-time beschikbaarheid van producten controleren. Log in of registreer je nu om van alle voordelen te profiteren.

Bent u een PV installateur? Perfect!
Wordt dan vandaag nog klant van de gespecialiseerde groothandel SegenSolar en profiteer van vele voordelen. Nu klant worden >>

Bent u eindklant en geïnteresseerd in uw eigen zonnepaneel installatie? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde installateur bij u in de buurt! Contacteer ons >>