Exit

Schletter, een ervaren fabrikant van professionele montagesystemen voor zonnepanelen, biedt een verscheidenheid aan bevestigingsmiddelen voor zonnepaneelmodules. De systemen van Schletter combineren optimale structurele afmetingen, korte montagetijden, economisch rendement en maximale duurzaamheid, en dit alles tegen aantrekkelijke prijzen.

Scheltter biedt ook een duurzaamheidsgarantie van zelfs 10 jaar op al hun systemen. Alle systemen worden uitsluitend in Duitsland vervaardigd.

Het Schletter montagesysteem voor zonnepanelen is een modulair assemblagesysteem bestaande uit universeel toepasselijke kwaliteitscomponenten (aluminium/roestvrij staal), welke de installatie van alle modules in bijna alle situaties mogelijk maakt. Het systeem, bestaande uit componenten die al vele jaren hun kwaliteit hebben bewezen, wordt continue verbeterd door het verbeteren van bestaande elementen en ontwikkelen van nieuwe producten. SegenSolar heeft momenteel een markt-specifiek assortiment van Schletter componenten beschikbaar.

Vraag hier toegang tot het klantenportaal aan en bekijk het Schletter assortiment.

 

Close
Go top