BYD Logo

Build your Dreams bij SegenSolar.

Met de BYD Premium HVS en LVS-serie krijgt u een geavanceerd hoogspanningsgeheugen met alle voordelen van de reeds bekende BYD-batterijen en vele verbeteringen.

Verbeteringen
De verbeteringen zijn onder andere een lager gewicht, minder diepte en een hoge vermogensdichtheid. Dankzij de verhoogde energiedichtheid heeft BYD het gewicht met ongeveer 39% kunnen verminderen ten opzichte van de vorige serie. Zo weegt 10,2 kWh opslagcapaciteit slechts 167 kg, wat verdeeld is over 5 componenten. Ook de totale diepte is met ca. 8 cm gereduceerd, wat niet alleen zorgt voor een slanker uiterlijk, maar ook aanzienlijk minder ruimte in beslag neemt.BYD HVS Opslag

Verhoogde prestaties
U profiteert ook van de hogere prestaties van het modulaire lithium-ijzerfosfaat (LFP) opslagsysteem. Elke individuele batterij heeft nu een capaciteit van 2,56 kWh. Typisch voor BYD is dat de laad- en losprestaties hoog blijven zoals gewoonlijk. Elke batterij kan ook de nominale capaciteit als vermogen leveren – d.w.z. 1C. Een andere nieuwe functie is een LED-statusweergave op de batterij, waardoor de status in één oogopslag kan worden afgelezen.

Structuur van het opslag
Een Battery-Box Premium HVS bestaat uit 2 tot 5 in serie geschakelde HVS-batterijmodules om een capaciteit van 5,1 tot 12,8 kWh te bereiken. De directe parallelle aansluiting van maximaal 3 identieke Battery-Box Premium HVS maakt een maximale capaciteit van 38,4 kWh mogelijk. Het systeem kan later worden uitgebreid door extra HVS-modules of parallelle HVS-torens toe te voegen.

BYD LVS opslag
Naast de hoogspanningsvariant hebben wij ook de laagspanningsvariant van BYD in onze portefeuille. Hier hebt u de mogelijkheid om tot 64 batterijmodules parallel aan te sluiten en beschikt u over volledige flexibiliteit dankzij de compatibiliteit met toonaangevende 1- en 3-fasige omvormers. Bovendien biedt de LVS-variant u krachtige nood-/reservevoeding en off-grid functionaliteit.

Waarom BYD?
BYD is sinds 2000 wereldleider op het gebied van oplaadbare accu’s. De fabrikant ontwikkelt die voor allerlei toepassingen, zoals stationaire opslagsystemen, elektrische auto’s en mobiele telefoons. In tien Europese steden, waaronder Bonn, Münster en Londen, rijden al elektrische bussen van BYD. Deze elektrische bussen worden in Europa gemaakt. Getrouw aan het motto ‘Build Your Dreams’ vindt u vanaf nu de opslagoplossingen van BYD in ons assortiment.

PORTAAL

Via het SegenSolar klantenportaal kun je de prijzen van producten bekijken, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen en de real-time beschikbaarheid van producten controleren. Log in of registreer je nu om van alle voordelen te profiteren.

Bent u een PV installateur? Perfect!
Wordt dan vandaag nog klant van de gespecialiseerde groothandel SegenSolar en profiteer van vele voordelen. Nu klant worden >>

Bent u eindklant en geïnteresseerd in uw eigen zonnepaneel installatie? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde installateur bij u in de buurt! Contacteer ons >>

Product codeCategoriesName
BYD-LVS Li-ion Battery Pack, Storage SystemsBattery Box Premium LVS 4 kWh batterijmodule
BYD-13079368-00Accessory, Storage SystemsDC-connector voor LVS PDU 35mm²
BYD-13079369-00Accessory, Storage SystemsDC-connector voor LVS PDU 50mm²
BYD-HVM-2.76kWh Li-ion Battery Pack, Storage SystemsBattery-Box HVM Premium (2.76 kWh) Battery Module Only
BYD-HVM-BCUBattery Base, Storage SystemsBattery-Box Premium 2.76kW HVM BCU
BYD-LVS-BMU Communication Module, Storage SystemsAccubox Premium Lawine BMU
BYD-LVS-PDU Communication Module, Storage SystemsBatterijdoos Premium Avalanche PDU-basis
BYD-13079370-00Accessory, Storage SystemsDC-connector voor LVS PDU 70mm²
BYD-HV-BCU-BASEBattery Base, Storage SystemsBattery-Box Premium HVM & HVS BCU + Base (battery control unit)
BYD-HVM-8.3 Storage, Storage SystemsBattery-Box Premium HVM 8.3kW
BYD-HVS Li-ion Battery Pack, Storage SystemsAccubox Premium HVS 2,56 kWh accumodule
BYD-HVS-BASE-BCUBattery Base, Storage SystemsAccubox Premium BCU