FOX ESS Logo

Profiteer van de hoge productkwaliteit van de volledig verticale productie van FOX ESS.

Wie is FOX ESS?
Het bedrijf FOX ESS is een global player in de ontwikkeling van omvormer- en energieopslagoplossingen. Het bedrijf behoort tot de Tsingshan Groep, ‘s werelds grootste producent van roestvrij staal en ‘s werelds grootste exploitant van nikkelmijnen. Dankzij de samenwerking is FOX uitstekend gepositioneerd en profiteert het van een verticale productieketen. De Tsingshan Groep is een van de 500 grootste bedrijven ter wereld, heeft meer dan 56.000 mensen in dienst en genereerde in 2019 een jaaromzet van 37,6 miljard US dollar. Ook hier kunt u rekenen op een sterke partner.
FOX ESS LV5200

Onderzoek & Ontwikkeling
R&D is de kern van FOX ESS. Dankzij het state-of-the-art Research & Development Centre met honderden medewerkers biedt FOX u de meest geavanceerde producten, die zich kenmerken door hun hoge betrouwbaarheid en prestaties.

Verticale productie
Door de samenwerking met de Tsingshan Group kan FOX ESS rekenen op een verticale productieketen. Hierdoor kan het bedrijf alle processtappen onafhankelijk van elkaar uitvoeren, van de winning van nikkel tot de productie van de batterijcellen tot aan de voltooiing van het product, waardoor een hoge kwaliteit in elk stadium van de productie wordt gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd en zijn blij dat we u met FOX ESS een andere topfabrikant kunnen aanbieden.

 

PORTAAL

Bent u een PV installateur? Perfect!
Wordt dan vandaag nog klant van de gespecialiseerde groothandel SegenSolar en profiteer van vele voordelen.
Nu klant worden >>

Bent u eindklant en geïnteresseerd in uw eigen zonnepaneel installatie? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde installateur bij u in de buurt! Contacteer ons >>

Product codeCategoriesName
LVE-BRACKAccessory, Storage Systems2xBrackets – Fox 2nd Life
FE-LV5200 Li-ion Battery Pack, Storage SystemsLV5200 Batterijmodule
FE-LVE2600 Li-ion Battery Pack, Storage SystemsLVE2600 2.56kWh 48V 2nd Life Battery
FE-CABLEAccessory, Storage SystemsKabelset voor Fox LV5200 Batterij
FE-LV2600 Li-ion Battery Pack, Storage SystemsLV2600 Batterijmodule