PORTAAL

Via het SegenSolar klantenportaal kun je de prijzen van producten bekijken, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen en de real-time beschikbaarheid van producten controleren. Log in of registreer je nu om van alle voordelen te profiteren.

Bent u een PV installateur? Perfect!
Wordt dan vandaag nog klant van de gespecialiseerde groothandel SegenSolar en profiteer van vele voordelen. Nu klant worden >>

Bent u eindklant en geïnteresseerd in uw eigen zonnepaneel installatie? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde installateur bij u in de buurt! Contacteer ons >>

Pylontech Logo

Over Pylontech
Het bedrijf Pylon Technologies Co, Ltd. (Pylontech) is vandaag de dag een wereldspeler in de opslagmarkt. Met sleuteltechnologieën die in eigen beheer zijn ontwikkeld en haar inzet voor energieopslagsystemen (EES), heeft Pylontech vanaf 2013 een pioniersrol vervuld op de wereldwijde ESS-markt. De opslagfabrikant heeft een unieke verticale integratie van alle technologieën die nodig zijn voor energieopslagsystemen. Dit maakt Pylontech de ideale partner voor elk opslagproject.

Pylontech US2000 en US3000

De 48V batterij “US5000C”
Met de twee laagspanningsbatterijen stelt Pylontech hoge technologische normen voor de grenzen van PV-opslagtoepassingen. Hierbij valt te denken aan de extreem lange levensduur van de gebruikte LiFePo4 (lithium ijzerfosfaat) cel, de zeer hoge ontladingsdiepte van 90% en het hoge laad- en ontlaadvermogen van 5kW per opslagmodule. Het enige verschil tussen de twee geheugens is de grootte en de afmetingen van het geheugen. De unit US5000 5 kWh vermogen.

Gemakkelijke aanpassing en veiligheid
Elke opslagunit van de Pylontech accu’s heeft zijn eigen BMS-unit. Hierdoor kan een bestaand systeem eenvoudig worden uitgebreid van 2,4 tot 19,2 kWh. Door de scheiding van de GBS-units heeft elke batterijmodule een effectieve bescherming tegen negatieve invloeden zoals diepe en overbelasting, kortsluiting of omgekeerde polariteit en biedt een continue bewaking van de individuele celspanningen. Tip: Beide geheugengroottes kunnen met elkaar worden gecombineerd. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig een bestaand systeem uitbreiden.

TÜV gecertificeerd
De PV-opslagtanks zijn gecertificeerd volgens de TÜV SÜD norm CE UN38.3. De TÜV gebruikt deze standaard voor het testen van accu’s, bijvoorbeeld voor elektrische voertuigen, stationaire accu’s of spoorweg- en scheepvaarttoepassingen. De TÜV certificeert daarmee dat het opslagsysteem bijzonder veilig is.