PORTAAL

Via het SegenSolar klantenportaal kun je de prijzen van producten bekijken, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen en de real-time beschikbaarheid van producten controleren. Log in of registreer je nu om van alle voordelen te profiteren.

Bent u een PV installateur? Perfect!
Wordt dan vandaag nog klant van de gespecialiseerde groothandel SegenSolar en profiteer van vele voordelen. Nu klant worden >>

Bent u eindklant en geïnteresseerd in uw eigen zonnepaneel installatie? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde installateur bij u in de buurt! Contacteer ons >>

RCT Power Logo

Duitse hoogspanningstechniek van het Bodenmeer.

RCT Power van Konstanz is een van de weinige fabrikanten die zelf accusystemen en omvormers heeft ontwikkeld en deze optimaal op elkaar heeft afgestemd. Bovendien biedt het optimale service voor alle systeemcomponenten.

Zo eenvoudig.
De flexibele opslagoplossing van RCT Power maakt het ontwerp, de installatie en het onderhoud van de RCT Power uiterst eenvoudig, evenals de montage achteraf. De hoogspanningsaccuopslag is opgebouwd uit 3 tot 6 modules met een gewicht van 26 kg per stuk. Deze zijn eenvoudig te transporteren en bijzonder plaatsbesparend te installeren.
RCT Power portfolio
Zo attent.
Transport en montage kunnen door één persoon worden uitgevoerd. Dankzij het Plug&Play-principe en de RCT Power App is de installatie en inbedrijfstelling in een handomdraai uitgevoerd. Het opslagsysteem is compatibel met alle typen modules.

Zo uitstekend.
Bij de opslagcontroles die de HTW Berlin in 2018, 2019 en 2020 heeft uitgevoerd, hebben de accuopslagunits elk een toppositie ingenomen en vooral indruk kunnen maken met hun technische prestaties.

Zo makkelijk om te retrofitten.
Met de RCT Power Storage AC kunt u bestaande PV-systemen eenvoudig achteraf uitrusten met een eersteklas opslagsysteem. Het enige wat u nodig heeft is een RCT Power AC accu-omvormer en het opslagsysteem in de door u gewenste capaciteit. Vervolgens slaat u overtollig vermogen op in de batterij.

Zo professioneel.
RCT Power GmbH is een fabrikant van omvormers en stationaire opslagoplossingen voor particuliere woongebouwen en commerciële voorzieningen. In Bodensee aan de Bodensee werkt een ervaren team van experts op het gebied van vermogenselektronica aan innovatieve oplossingen voor een beter en langdurig gebruik van zonne-energie. Veel van de medewerkers zijn afkomstig van het voormalige R&D-team van Sunways AG.