Exit

Maximale prestaties voor een maximaal rendement, dat zijn de Steca laadcontrollers voor zonne-energie voor off-grid PV-systemen.

Als vooraanstaande aanbieder van producten voor zonne-energie staat Steca bij het regelen en bediening van zonne-energie internationaal bekend als de standaard. Steca laadcontrollers voor zonne-energie zijn het centrale bedieningselement in zelfvoorzienende fotovoltaïsche systemen, regelen alle energiestromen en zorgen tegelijkertijd voor een optimaal onderhoud van de accu. In de drie marktsegmenten fotovoltaïsche met netkoppeling, fotovoltaïsche zelfvoorzienende systemen en thermische zonne-energie staat de Duitse onderneming voor innovatie en een vooruitziende blik. Conceptie, ontwikkeling, productie en verkoop hebben zich ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.

 

Moderne en professionele energievoorziening is tegenwoordig overal ter wereld een vereiste.

De systeemtechniek van Steca combineert de aspecten van de hoge industriële eisen, flexibiliteit, milieu-aspecten en betrouwbaarheid - een zeer goede basis voor het multimedia- en communicatie-tijdperk.

Steca is gecertificeerd volgens ISO 14001:2004, ISO 9001:2008 en ISO 50001:2011
Steca is geauditeerd volgens TS 16949, VDA 6.3, EN ISO 13485:2003

Als u bij SegenSolar aank open wilt doen en een log-in wilt aanvragen voor de online webshop, 
kunt u hier contact met ons opnemen >>

Product CodeCategoriesName
Close
Go top