Exit

Energieopslag van Varta.

Flexibele oplossingen.
De beide all-in-one systemen 'pulse' en 'element' zijn met een capaciteit van 3,3 tot 13,0 kWh een optimaal op elkaar afgestemde oplossing voor elke situatie. De 'pulse' maakt instappen dankzij plug-en-play-integratie eenvoudig. De 'element'-serie kan eenvoudig worden geïnstalleerd en zorgt voor een maximale onafhankelijkheid.

Alles in een oogopslag.
De Varta Storage-app visualiseert voor zowel u als uw klanten de prestatiecijfers van het energieopslagsysteem. U kunt altijd en overal alles te weten komen over het actuele beschikbare vermogen en het eigen verbruik; per dag en van de hele tijd dat de installatie in bedrijf is. Bovendien levert de app ook actuele weerinformatie. De app is beschikbaar voor iOS, Android en Windows Phone.

Gegarandeerd vermogen.
Varta Storage GmbH geeft 7 jaar functionele garantie op de opslagsystemen en 10 jaar garantie op de accucel, conform de fabrieksgarantievoorwaarden..

Waarom energieopslag van Varta?
Het Duitse bedrijf focust consequent op het ontwikkelen en fabriceren van eigen energieopslag(systemen). Van kleine lithium knoopcellen tot thuisopslagsystemen en commercieel toegepaste opslagsystemen biedt Varta de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid; 'Made in Germany'.

Close
Go top