Zonnepanelen

In ons klantenportaal vindt u panelen van tier1- en premiumfabrikanten, zoals JA Solar, Trina Solar en LONGi.

Basisbeginselen
Een zonnepaneel zet zonlicht om in gelijkstroom (DC).  Bij SegenSolar krijgt u PV-modules in verschillende groottesvermogenskleuren en zonnecel types. Deze pagina geeft u een overzicht van de verschillende opties die u hebt bij het kiezen van zonnepanelen. 

Grootte van een zonnepaneel
Zonnepanelen voor op netwerk gekoppelde systemen bestaan in verschillende groottes. In de portfolio van SegenSolar vindt u hoofdzakelijk PV-modules met 60 of 72 cellen. De grootte van 60-cellige modules is ongeveer 1,6 m hoog en 1 m breed. Modules met 72 cellen zijn iets groter en ongeveer 2 m hoog en 1 m breed. Welke modulegrootte voor uw PV-systeem het beste past, hangt af van verschillende factoren, waaronder het ter beschikking staande dakoppervlak. 

Optisch aantrekkelijk
De zonnecellen in een PV-module vullen het oppervlak van het zonnepaneel niet volledig op, er is een kleine opening rond het einde van elke zonnecel. Elke zonnepaneel heeft een achterkantfolie in het wit, zwart of transparant. Een zwarte PV-achterkantfolie ziet er meestal beter uit aangezien deze optisch het meeste de celkleur benadert. Door deze combinatie ontstaat een harmonisch totaalbeeld van het zonnepaneel. Als framekleur van zonnepanelen vindt u in het portfolio van SegenSolar in zilverkleurige en zwarte varianten. Naargelang optiek van het dak en installatietype kan hier samen met de installateur worden bepaald welke achterkantfolie en framekleur voor het project in aanmerking komt. 

Celtypes
Een zonnepaneel heeft 60 of 72 zonnecellen. De grootte van elke cel bedraagt ongeveer 125 mm in de breedte en hoogte: In het mudule aanbod van SegenSolar vindt u monokristallijne of polykristallijne PV-modules.  

Modules voor elke prestatieklasse
In de portfolio van SegenSolar vindt u modules van befaamde wereldmerken.

Top modules. Goede prijzen.
Test zelf ons klantenportaal – controleer beschikbaarheden en vergelijk prijzen! We leveren eventueel rechtstreeks op de bouwplaats.

PORTAAL

Via het SegenSolar klantenportaal kun je de prijzen van producten bekijken, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen en de real-time beschikbaarheid van producten controleren. Log in of registreer je nu om van alle voordelen te profiteren.

Bent u een PV installateur? Perfect!
Wordt dan vandaag nog klant van de gespecialiseerde groothandel SegenSolar en profiteer van vele voordelen. Nu klant worden >>

Bent u eindklant en geïnteresseerd in uw eigen zonnepaneel installatie? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde installateur bij u in de buurt! Contacteer ons >>