Exit

Canadian Solar Logo

Canadian Solar Inc, opgericht in Toronto, Canada in 2001, is één van de belangrijkste paneelfabrikanten van de wereld. Het bedrijf heeft zich door kwaliteit en betrouwbaarheid onderscheiden van de concurrentie en levert al sinds het begin zonne-energieproducten van hoge kwaliteit.

Canadian Solar heeft drie state-of-the-art onderzoekscentra voor cellen, panelen en systemen in zowel Canada als China. Canadian Solar HiDMDe totale projectpijplijn van Canadian Solar™ is nu 9 GW, met inbegrip van een recente toename in de pijplijn van 2,4 GW. Dit vertaalt in meer dan 10 GW aan panelen of 30 miljoen zonne-energiemodules in de afgelopen 14 jaar.

Canadian Solar Inc levert toonaangevende, zeer efficiënte zonnecellen, zonne-energiemodules, zonne-energiesystemen en niet aan het net gekoppelde toepassingsoplossingen. Hun zonne-energiepanelen zijn zo grondig getest en bewezen onder zware omstandigheden dat Canadian Solar met vertrouwen een garantie van 25 jaar geeft. Klanten van Canadian Solar kunnen gerust zijn, wetend dat zij met een zeer hoog gerangschikt, door banken aanvaard en betrouwbaar bedrijf te maken hebben.

SegenSolar heeft Canadian Solar panelen beschikbaar die voor bijna elk vereiste van toepassing zijn, Als u bij SegenSolar aankopen wilt doen en een log-in wilt aanvragen voor de online webshop, kunt u hier contact met ons opnemen.

Product CodeCategoriesName
CS6K-275P-F35Canadian Solar, Polycrystalline, PV PanelCanadian Solar 275W Poly (K) 35mm frame
CS3K-285PCanadian Solar, Polycrystalline, PV PanelCanadian Solar 285W Poly PERC KuPower GEN4
CS3U-345PCanadian Solar, Polycrystalline, PV PanelCanadian Solar 345W Poly KuMax GEN3
CS-T4-PC-1-PAIRCanadian Solar, Connector, PV CableT4 connectoren voor Canadian Solar panelen - Paar (mannelijk en vrouwewijk)
CS-T4-PPE-1-PAIRCanadian Solar, Connector, PV CableT4 PPE connectoren voor Canadian Solar panelen 1500 V - Paar (mannelijk en vrouwewijk)
Close
Go top