Exit

LG Solar logo

LG Solar maakt deel uit van de LG Electronics groep, een vertrouwde merknaam en een financieel sterk, wereldwijd bedrijf met meer dan 50 jaar traditie en ervaring.

Om de beste panelen voor uw zonne-energiesysteem te vinden moet u op de fabrikant kunnen vertrouwen. LG heeft de LG Solar BiFacialopmerkelijke betrouwbaarheid van de producten bewezen door middel van intensieve testen. Deze uitgebreide testen zijn de reden waarom de zonnepanelen van LG het "TOP BRAND PV" keurmerk hebben gekregen. Tevens hebben zij de "Intersolar Award" en de "Plus X Award" gekregen, twee van de bekendste innovatieprijzen voor technologie, sport en levensstijl.

LG Electronics lanceerden hun eerste zonne-energieonderzoeksprogramma in 1985 en het bedrijf is sindsdien ver gekomen. Jarenlange ontwikkelingen hebben geresulteerd in hun meest recente aanbod - de MonoX-serie, beschikbaar in 32 landen. Zij hebben ook een nieuwe "Cello"-technologie ontwikkeld in hun NeON2-serie, waardoor modules krachtiger en betrouwbaarder dan ooit zijn door 3 contactrails te vervangen met 12 dunne draden. Het frame geeft betere veiligheid door zijn stabiliteit en alle modules komen met een garantie van tien jaar.

Het is belangrijk voor huiseigenaars dat de esthetiek van hun huis niet negatief wordt beïnvloed door een zonne-energiesysteem. De LG modules zijn onopvallend in ontwerp en bieden een breed scala voor alle soorten daken. SegenSolar heeft momenteel meerdere LG panelen op voorraad die ideaal zijn voor klanten die een visueel aantrekkelijke installatie van een vertrouwd en gerespecteerd merk zoeken.

Product CodeCategoriesName
LG320N1K-A5-AWBLG, Monocrystalline, PV PanelLG 320W Mono Neon2 Black A5 Matt Frame
LG340N1C-A5-AWBLG, Monocrystalline, PV PanelLG 340W Mono Neon2 A5 Matt Frame
LG365Q1C-A5LG, Monocrystalline, PV PanelLG 365W Mono Neon R A5
LG390N2T-A5LG, Monocrystalline BiFacial, PV PanelLG 390W Mono Neon2 BiFacial
Close
Go top