PORTAAL

Via het SegenSolar klantenportaal kun je de prijzen van producten bekijken, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen en de real-time beschikbaarheid van producten controleren. Log in of registreer je nu om van alle voordelen te profiteren.

Bent u een PV installateur? Perfect!
Wordt dan vandaag nog klant van de gespecialiseerde groothandel SegenSolar en profiteer van vele voordelen. Nu klant worden >>

Bent u eindklant en geïnteresseerd in uw eigen zonnepaneel installatie? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde installateur bij u in de buurt! Contacteer ons >>

LONGi Logo

LONGi MONO Panele

Wereldwijd toonaangevende fabrikant van monokristallijne zonnepanelen!

Wie is LONGi Solar?LONGi 315W AB MONO
LONGi Solar is een toonaangevende wereldwijde fabrikant van zeer efficiënte monokristallijne zonnecellen en panelen. Sinds de oprichting in 2000 heeft LONGi zich consequent gericht op de MONO-technologie en is het bedrijf wereldmarktleider op het gebied van monokristallijne siliciumwafers. Met een totaal vermogen van meer dan 5,71 miljard US dollar (2018 Q3) is het bedrijf economisch goed gepositioneerd. Dit jaar is LONGi van plan de productiecapaciteit uit te breiden tot 45 GW monokristallijne wafels.

Moderne technologie en ervaring
Dankzij de moderne technologie en de jarenlange ervaring in monokristallijn silicium heeft LONGi Solar in 2019 producten geleverd met meer dan 7,1 GW vermogen. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in de Chinese stad Xi’an en de modulefabrikant heeft nog meer dochterondernemingen in Japan, Europa, Noord-Amerika, India, Maleisië, Australië en Afrika.

Focus op R&D
LONGi Solar richt zich op onderzoek & ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van monokristallijne siliciumproducten en streeft ernaar de beste oplossingen te bieden voor lage stroomopwekkingskosten en tegelijkertijd het gebruik van monokristallijne technologie wereldwijd te bevorderen.

De combinatie van halfcel- en monotechnologie biedt een uitstekende efficiëntie. Bovendien verbetert het ontwerp van de 5-bussen de stroomopwekking en is het esthetische uiterlijk met zwarte omlijsting en zwarte achterkant bijzonder aantrekkelijk voor eigenaars van aantrekkelijke eengezinswoningen.

De voordelen…

  • Esthetische uitstraling met zwarte lijst en zwarte achterkant
  • Hoog rendement tot 19,3
  • 5BB-ontwerp
  • Anti-PID
  • Hoge druksterkte tot 2400 Pa windbelasting of 5400 Pa sneeuwbelasting
  • 10 jaar productgarantie
  • 25 jaar lineaire prestatiegarantie