Exit

Panasonic logo

Met bijna 40 jaar ervaring is Panasonic een van de meest bekende namen in zonnepanelen. De onderneming, die begon in 1975 als SanyoPanasonic panele en 2011 onderdeel werd van de Panasonic Group, blijft de marktleider van zonnepanelen vanwege constant onderzoek en continue ontwikkeling. Panasonic heeft innovatieve en betrouwbare producten van hoge kwaliteit ontwikkeld die tientallen jaren meegaan. Alle panelen van Panasonic worden vervaardigd in en verzonden vanuit Maleisië. De constructietechnologie van zonnecelmodules van Panasonic HIT® is innovatief en anders dan conventionele ontwerpen. Ze bereiken een hogere celefficiëntie, waardoor zij meer energie per vierkante meter leveren. Met een module-efficiëntie van 19% en een conversie-efficiëntie van de cel van 21,6% staat de HIT®-N240W-serie hoog in de efficiëntietop van de markt. De zeer efficiënte HIT®-technologie produceert meer vermogen per vierkante meter dan traditionele producten - tot 28%* meer. Dit betekent dat u minder modules op uw dak nodig hebt voor een zeer hoog rendement. Met de zeer lage temperatuurcoëfficiënt van slechts -0,29%/ºC biedt het HIT® zonnepaneel onder normale omstandigheden een betere prestatie dan conventionele cellen. Het gebruik van eersteklas materialen resulteert in een betere duurzaamheid, en dus een hogere betrouwbaarheid, functioneert gegarandeerd 25 jaar.

Omlijsting met waterafvoer: de afvoerlijnen in de omlijsting van de module zorgen voor een constante afvoer van het opgehoopte water. Omdat het water niet de mogelijkheid krijgt op te drogen op de module zijn er geen droogvlekken en wordt de ophoping van vocht in het paneel effectief voorkomen. Een welkom bijkomend effect is dat de waterafvoer de modules zelfs in installaties met een kleine hoek schoon houden.

Met een zonnecelsysteem maken uw klanten een hoogwaardige investering voor een lange termijn, en de kwaliteit van de modules is daarom zeer belangrijk. Kies voor een erkend merk dat u een betrouwbare garantie biedt en waarop u kunt vertrouwen. *Vergeleken met de gemiddelde efficiëntie van 120 verschillende modules op de Europese markt, benchmark-waarden voor geselecteerde zonnecelmodules volgens de catalogi van de fabrikanten, december 2009.

Als u bij SegenSolar aank open wilt doen en een log-in wilt aanvragen voor de online webshop, 
kunt u hier contact met ons opnemen >>

Product CodeCategoriesName
VBHN325KJ01Hybrids Black, Panasonic, PV PanelPanasonic HIT KURO Series 325W zwart Hybrid (KJ01)
VBHN245SJ25Hybrid, Panasonic, PV PanelPanasonic HIT N Series 245W Black Frame Hybrid (SJ25)
VBHN330SJ53Hybrid, Panasonic, PV PanelPanasonic HIT N Series 330W Black Frame Hybrid (SJ53) 40mm frame
Close
Go top