SegenSolar maakt het verschil

Over SegenSolar
Sinds juli 2015 distribueert de in Keulen gevestigde PV-groothandel SegenSolar GmbH, onder leiding van Nils Gagzow, fotovoltaïsche systemen en componenten in Duitsland, de Benelux, Polen en andere aangrenzende Europese landen.

We hebben een salesteam dat al jaren samenwerkt en dat graag van je wil horen. Als groothandelaar bieden wij u naast de afzonderlijke componenten van een PV-systeem, zoals zonnepanelen, omvormers, opslag- en montagesystemen, ook competent en deskundig advies.

Geschiedenis van SegenSolar
SegenSolar GmbH werd in 2005 opgericht door Andrew Pegg als de Europese dochteronderneming van Segen Ltd, de marktleidende Britse PV-groothandelaar. Segen Ltd. heeft een marktaandeel van 25 procent in de Britse zonne-energiemarkt in het segment tot 250 KWp. Tot de groep behoort ook SegenSolar Pty, dat actief is op het Afrikaanse continent. Sinds oktober 2021 maakt de volledige Segen Group deel uit van Labora Holdings, de moedermaatschappij van City Electrical Factors. Alle dochterondernemingen blijven onafhankelijk.

SegenSolar maakt het verschil
Klanten en leveranciers kunnen gebruikmaken van een professioneel klantenportaal. De geïntegreerde webwinkel heeft een ideaal, op de marktbehoeften afgestemd, assortiment met topmerken en kwalitatief hoogwaardige producten. U profiteert daarin van een hoge productbeschikbaarheid met aantrekkelijke voorwaarden die u op elk gewenst moment, waar u ook bent, kunt bekijken. Met de in eigen beheer ontwikkelde ‘Omvormerconfigurator’ vindt u in slechts enkele minuten de passende omvormer voor uw installatie. Bovendien kunt u met de eveneens in eigen beheer ontwikkelde ‘Designer’ stap voor stap uw installatie ontwerpen. Het systeem suggereert u vervolgens de optimale omvormer. Een derde tool is ‘Nieuwe prijsopgave’, waarmee u met slechts een paar keer klikken met de muis een offerte kunt opstellen en via e-mail verzenden.

Assortiment
Als groothandel leveren wij panelen van de premium- en tier1-fabrikanten JA Solar en Canadian Solar. Op het gebied van omvormers voeren wij de producten van de topmerken SolarEdge, Solis en Enphase.

Open vandaag nog een account en u zult toegang hebben tot:

  • Marktrelevant assortiment voor uw projecten
  • Voorraadbestand met live-status
  • Uitstekende prijzen
  • Snelle en efficiënte levering
  • Tools die u helpen bij uw dagelijkse werk
  • Continue toegang tot actuele databladen en brochures
  • Nieuws uit de branche, over productupdates en nieuwe producten in een nieuwsbrief en op het portaal
  • 24/7-bereikbaarheid
  • Beschikbaarheid op pc, tablet en smartphone

PORTAAL

Via het SegenSolar klantenportaal kun je de prijzen van producten bekijken, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen en de real-time beschikbaarheid van producten controleren. Log in of registreer je nu om van alle voordelen te profiteren.

Bent u een PV installateur? Perfect!
Wordt dan vandaag nog klant van de gespecialiseerde groothandel SegenSolar en profiteer van vele voordelen. Nu klant worden >>

Bent u eindklant en geïnteresseerd in uw eigen zonnepaneel installatie? Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde installateur bij u in de buurt! Contacteer ons >>